Gyermekvédelem fideszes módra – Pedofilokat szolgál ki a megyei újság?

Megosztás

Vajon mit szólnak a szolnoki fideszes képviselők ahhoz, hogy fiatalkorú lányok lenge, erotikus fotóit közölte a a kormánypárti kézben lévő megyei napilap?

Lelepleződött a Fidesz képmutatása: Miközben Orbán gyermekvédelmi népszavazást hirdet, a A Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) alá tartozó fideszes megyei újságok – köztük a Szoljon.hu oldala is – pedofilokat kiszolgáló fotókat közölnek lengén öltözött kiskorúakról.

B. Evelin, egy 17 éves versenyző Jászapátiból

A döbbenetes tényre a Mérték Médiaelemző Műhely hívta fel a figyelmet Facebook oldalán. A fehérneműben pózoló kiskorúak fotóinak megjelentetése azért elképesztő, mert ugyanezek a fideszes újságok a többi oldalukon a „gyermekvédelmi népszavazást” hirdetik, hogy csak a Fidesz képes megvédeni a 18 év alattiakat a szexuális propagandától.

Ehhez képest a Szoljon.hu a Tündérszépek 2021 szépségverseny megyei előválogatójának oldalán több lenge öltözékű fiatalkorú lány fotóját is közli.

A szolnoki H. Viktória, vagy a jászapáti B. Evelin egyaránt még csak 17 évesek, de hiányos öltözetű képeikkel a fideszes újság máris pedofilok célpontjaivá tette őket.

H. Viktória, 17 éves lány Szolnokról

Vajon mit szól mindehhez Szolnok fideszes országgyűlési képviselője, Kállai Mária, vagy a Szolnokot vezető fideszes Szalay Ferenc? Kíváncsiak lennénk a véleményükre!

Kapcsolódó cikkek